Light Living op Scheveningen

Dichterbij zee kun je niet wonen

Stel je eens voor; op de eerste rij voor de meest adembenemende zonsondergangen.
‘s Ochtends naar de vloedlijn wandelen en het water om je voeten laten stromen. Een wandeling op een zwoele zomeravond. Een frisse duik, zonder zelfs maar een handdoek mee te hoeven nemen. Of het nou zomer is, herfst, lente of winter; de zee is elke dag anders, maar altijd even prachtig. En dat alles pal voor je deur. Dat is wonen in Lumen.

Light living op Scheveningen

Van appartement Tot penthouse

Op de mooiste locatie op Scheveningen, zal een kantoorgebouw vervangen worden door nieuwe, lumineuze appartementen. Op nog geen steenworp afstand van alle leuke winkels en de gezellige horeca van Scheveningen. Ben je benieuwd hoe wonen in Lumen is? Schrijf je in en we houden je op de hoogte van de start verkoop.

We have it all

Uitzicht voor iedereen

Lumen biedt meerdere typen appartementen, zowel aan de straat- als aan de zeekant. Ook de bewoners van de appartementen aan de straatkant krijgen toegang tot een gemeenschapelijke ruimte met coffee lounge, en dus net als de woningen aan de voorzijde, tot het mooiste uitzicht van het land. Net gesurft of een flinke wandeling gemaakt met de hond? Er is een speciale voorziening om het zand van je af te spoelen en je (surf)spullen op te bergen.

Het laatste nieuws

Uncategorized
11/03/2020

Light Living wordt Lumen!

Binnenkort gaan de exclusieve woningen aan de Vuurtorenweg in verkoop onder de nieuwe naam Lumen! Op deze nieuwe website vind je binnenkort alle informatie over het project, zoals de verschillende…

INSCHRIJVEN

Voor meer informatie neem contact op met Nelisse Makelaarsgroep.